'; Rólam – Török Tibor Artwork

Ki vagyok? Rólam

NÉHÁNY SZÓBAN RÓLAM Üdvözöllek!

Örömmel köszöntelek az oldalamon!

A nevem Török Tibor vagyok, realista rajzművész, a grafit ceruzák „forgatásának” mestere.

Egertől nem messze, egy kis faluban, Egerbocson élek és alkotok. 2018 óta fogolalkozom intenzívebben a rajzolással.

Az ötlet, hogy alkossak, egy régi kedves jóbarátom biztatására vált valósággá. Azóta a rajzolás a legfőbb hobbim és időtöltésem. Szeretem csinálni, mert kikapcsol, és olyankor szinte megszűnik létezni körülöttem a világ: csak a grafit, a papír és a gondolataim azok, amik ilyenkor léteznek. Illetve az a cél, amit kitűztem magam elé: a realisztikus, a fotórealisztikus rajzolás magas(abb) szintű elérése.

Az elhatározás, hogy ezt a stílust válasszam, olyan mai neves fotórealisztikus irányzatot képviselő alkotók neveihez köthetők,  mint Nick Sider, Heather Rooney, Charles Laveso, J. D. Hillberry, Marcello Barenghi és még sokan mások.

Alapvetően ők voltak azok az alkotók, akiknek munkássága leginkább inspirált és óriási lökést adott ahhoz, hogy ezzel a stílussal kezdjek el  foglalkozni.

Nagyon szeretem ezt csinálni, és arra törekszem, hogy minél többet tanuljak, fejlődjek és hogy másokat is inspiráljak.

Habár a fent megnevezett alkotók többsége színesben rajzol vagy/és fest, én  leginkább fekete-fehér grafit rajzokat készítek, főként azért, mert vörös-zöld színtévesztő vagyok. De ez nem jelent akadályt, és nem szab gátat annak, hogy azt csináljam és azzal foglalkozzak, amit szeretek! Mert ki az, aki azt mondja, hogy a fekete-fehér világ nem lehet éppoly különleges, és „színes”, mint egy grafit rajz? A maga módján bizony lehet színes és különleges.

Az elme csupán fekete-fehér. Az élet olyan, mint a szivárvány.” – Osho

Itt az oldalon pedig különböző fotókat és videókat találhatsz a régebbi vagy az éppen aktuális munkáimról.

Vissza Fel
Jobb klikk menü ezen az oldalon le van tiltva!
hu_HUHungarian