Jogi nyilatkozat

A toroktibor.hu weboldal és az oldalon található munkák (rajzok, grafikák), valamint valamennyi leírás és adat szerzői jogvédelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a weboldal szerkesztőjének, Török Tibor kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

Az alkotó írásos engedélye nélkül az oldal részeinek másolása, képek letöltése és további felhasználása szigorúan tilos!

Más weboldalakon, írott sajtóban vagy reklámanyagokban, és minden más területen való felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye mellett lehetséges és legális.

A szellemi alkotások, szerzői jogi jogsértések a vonatkozó törvényi (különösen: Ptk., Btk., szerzői jogi törvény) jogkövetkezményeket vonja maga után.

A tulajdonos (Török Tibor) fenntartja a jogot arra, ha ilyen esemény bekövetkezik, azonnali jogi úton fellépjen.

Az előzetes írásos engedély nélküli, jogszerűtlen felhasználás esetén, az oldalak vonatkozásában és egyes oldalak átdolgozása esetén is a felhasználó elfogadja, hogy számára a jogtulajdonos napi 50.000.- Ft + ÁFA tartalomhasználati díjat számlázni jogosult.

A toroktibor.hu főoldalára mutató linket viszont bárki elhelyezheti a saját felületein és egyéb releváns weboldalon. Az oldalon közölt tartalom nem helyezhető olyan közegbe, ahol eredeti jelentése megváltozik. Külön a kép elérési útját sem lehet megadni.

Az általam készített munkákat felhasználhatom referenciaként mindennemű engedély nélkül.

Találtál egy hibát?

Írd meg nekem!

Amennyiben felfedeztél bármilyen hibát az oldalon, kérlek írd meg nekem üzenetben, hogy mielőbb javíthassam!

Köszönöm!

Török Tibor

Rajművész & grafikus

Köszönöm!