'; Köszöntő – Török Tibor Artwork

Köszöntő

Köszöntő

Ez életem első bejegyzése… Még sosem írtam blogot, úgyhogy kérlek benneteket, nézzétek el nekem, ha eleinte sokat bénázok!

Az oldal alapvetően a rajzaimat, munkáimat hivatott bemutatni a nagyvilágnak, azonban úgy gondoltam, miért ne szólhatna egy kicsit többről is. Ezért létrehoztam ezt a blog szekciót, ahol többek közt arról olvashatsz majd, hogy hogyan rajzolok, milyen technikát és rajzeszközöket használok. Valamint, ha érdekel titeket – de hát miért is ne érdekelne -, szeretnék betekintést nyújtani számotokra egy-egy rajz elkészülésének a folyamatába. Ezt vagy képek, ún. fázis-rajzok, vagy timelapse (azaz gyorsított) videók formájában szeretném majd megvalósítani.

Igyekszem a tartalmakat folyamatosan feltölteni, mind a munkámiat illetőleg, mind a rajzolási folyamatról készült fázisképeket és a timelapse vidókat is. Ez utóbbival kapcsolatban még jelenleg kisebb-nagyobb akadályokba ütközök, mert be kell még egy pár eszközt szereznem, ahhoz hogy jó minőségű képek és videók készülhessenek: fényképezőgép és egy állvány.

Addig is nézelődjetek az albumok között!

Üdvözlettel, Tibi!

Mondd el nekem a gondolataid!Hagyj nekem üzenetet!

Vissza Fel
Jobb klikk menü ezen az oldalon le van tiltva!
hu_HUHungarian